Александар Ванг Ресорт 2018

Атрактивноста на најновата Ресорт колекција на Александар Ванг, која дизајнерот им ја претстави на купувачите во јуни (а сега е достапна и на интернет), ќе направи да изгледа како да имате сопствен стилист. Ванг облеката е знак за кул, и тоа го право на едноставен начин.

Надвор од хибридите, кои Ванг ги објави на пистата во неговата колекција за пролет ’18, неговата друга точка за разговор беше DIY. Тој рече дека додал јазли на ремените на мал црн фустан и извадил асиметричен црн врв од едното рамо за да изгледа како неговиот клиент да ги изменил работите. Резултатите се полирани, но не и скапоцени, што е клучно за Ванг.

Погледнете неколку парчиња од Александар Ванг Ресорт 2018.

Александар Ванг Александар Ванг Александар Ванг Александар Ванг Александар Ванг Александар Ванг Александар Ванг

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Внесете го вашиот коментар!
Внесете го вашето име