Џиџи Хадид и Кејт Мос изгледаат како ангели во новата кампања на Stuart Weitzman

Stuart Weitzman штотуку пронајде начин да ја напише модната историја – кампањата на бреднот за пролет 2018 за прв пат заедно ги содржи моделите Џиџи Хадид и Кејт Мос. Во прекрасната кампања, која беше фотографирана од познатиот моден фотограф Марио Тестино, има две плави убавици кои се поставуваат една покрај друга за да ја прикажат новата колекција.

Кејт Мос не е непозната за брендот, таа беше ликот на Stuart Weitzman до средината на 2014 година, додека Џиџи Хадид е заштитното лице на во изминатите неколку сезони.

Џиџи и Кејт Џиџи и Кејт

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Внесете го вашиот коментар!
Внесете го вашето име