Ким и Канје: Не продаваме слики од бебето

Ким Кардашијан и Канје Вест добиле мултимилионски понуди за да ги споделат првите фотографии од нивното новородено бебе. Различни веб страни и списанија почнаа да даваат понуди уште пред неколку месеци. Сите понуди се движеа од 2 до 5 милиони долари.

„Понудите никогаш не беа во план… тие веднаш беа отфрлени“ изјави Ким, „никогаш не би помислила да земам пари за првите фотографии на моето бебето… тоа би го нарушило моралот“.

Ким и Канје ја ставаат безбедноста на своето семејство над сè друго. Тие сфаќаат дека медиумите на крајот ќе ги добијат сликите од бебето, но тие сакаат да го прават тоа по свој распоред и кога тие се удобни.

Ким и Канје

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Внесете го вашиот коментар!
Внесете го вашето име