Уличните ѕвезди знаат дека со оваа боја секогаш ќе бидат приметени

Лаванда можеби е бојата на 2018 година, но на сите им е потребно малку варијација во својата гардероба. За среќа, одговорот лежи на спротивната страна од спектарот. Нијанси на портокалова често се користеа на пистите во текот на последните неколку сезони. Омилените улични стилови имаа повеќе нијанси на портокалова со кафеав или тен акцент. Погледнете надолу за инспирација.

Портокалова Мода Портокалова Мода Портокалова Мода Портокалова Мода Портокалова Мода Портокалова Мода Портокалова Мода Портокалова Мода Портокалова Мода Портокалова Мода