Marc Jacobs лансира 29 24-часовни пудри

Марк Џејкобс

Дури и ако не сте по пудрата, најновата иновација од Marc Jacobs, Shameless Youthful Look 24-часовна пудра – може да ве промени. Тоа е иновативна формула која ветува дека ќе ве направи Instagram ѕвезда. Еве што знаеме досега.

Тоа е течна пудра со средна покриеност која содржи мешавина во прав. Вградениот бонус е тоа што ќе ја направи таа да трае цел ден. Наводно, трае 24 часа. Исто така има и SPF 25 во формулата. Одлично, затоа што секој треба да носи крем за сончање, нели? Заштитното средство за сончање е инкапсулирано, така што не се појавува пепеллив изглед на кожата. Исто така не е рефлективна, што во основа значи дека онака како што изгледате пред огледалото е она што ќе се појави во фотографиите – дури и со блиц.

Бесрамниот младешки изглед ќе дојде во 29 нијанси. Тоа е без масло, но состои навлажнувачки состојки. Па дури и ако вашата кожа е сува, мрсна или некаде во средината, таа треба да работи со вашиот тип на кожа.

Кампањата за ова лансирање ќе биде прва за новиот амбасадор на брендот, моделката Адвоа Абоа. Рекламната слика, која можете да ја видите подолу, е навистина прекрасна.

Пудрите ќе пристигнат на marcjacobs.com во февруари.

Марк Џејкобс