10 романтични комедии кои што може да ги гледате на Netflix

Не е тајна дека последните неколку години беше мрачно време за романтичните комедии, но 2018 носи нови надежи во жанрот. Избравме неколку романтични комедии кои можете да ги погледнете на Netflix – стари и омилени филмови, кои што можеби не сте ги виделе или сте ги пропуштиле од која било причина. Подгответе се повторно да се вљубите!

1. I Give It a Year

2. Save the Date

3. A Case of You

4. The Incredible Jessica James

5. Can’t Buy Me Love

6. Hitch

7. Sleeping With Other People

8. Bridget Jones’s Baby

9. Bridget Jones’s Diary

10. Emma