Рита Ора зрачеше со холивудски гламур на Греми наградите

Рита Ора

Рита Ора секогаш изгледа неверојатно, но нејзиниот изглед на црвениот килим докажа дека нејзината убавина е безвременска.

Пејачката се одлучи на класичен холивудски изглед за Греми наградите, заменувајќи го својот вообичаен изглед за класична црвена усна и крилест фустан. Нејзината коса беше исчешлана со многу волумен и меки класични бранови што потсетуваа на филмска ѕвезда, докажувајќи дека изгледа одлично и во класичен стил.

Рита Ора