Трендови кои што ќе ги здогледате на модната недела

Модната недела во Њујорк е толку близу, практично можеме да ги почувствуваме треморите под нашите нозе. Додека ние можеби не знаеме што ќе се движи по пистите во Њујорк, Лондон, Милано и Париз, можеме да предвидиме што ќе носат присутните во публика.

Од „грди“ патики до футуристички очила за сонце, погледнете ги нашите предвидувања за мода кои очекуваме ѕвездите на уличниот стил да ја носат во овој претстојен моден месец.

Уличен стил 2018Уличен стил 2018Уличен стил 2018Уличен стил 2018Уличен стил 2018Уличен стил 2018Уличен стил 2018Уличен стил 2018Уличен стил 2018