30 C
Skopje, MK
18 / 8 / 2018
Дома Бизнис и останато

Бизнис и останато

Успешна реализација на пограничен проект ‘‘Градење на интернационална конкурентност на текстилните компании во пограничниот...

Во насока на споделување на искуства од соседните земји кои се главни конкуренти на македонските текстилни компании, но и добри партнери во задржувањето и...
- Реклама -

ПОПУЛАРНО